Acest magazin este destinat persoanelor juridice

Retur

Retur Comenzi

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Inainte de a solicita returul unui produs, va rugam sa aveti in vedere termeni si conditiile webcd.ro si sa tineti cont ca:

NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

  • Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, sau care nu respecta termenii de garantie.
  • Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie.
  • Jocuri desigilate, jucarii desigilate.
  • Produse aduse pe comenzi speciale, la solicitarea clientului.
  • Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid.
  • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de comparator.
  • Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale desigilate.
  • Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
  • Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii
  • Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

Pentru a returna o comanda trebuie sa descarcati si sa completati formularul de mai jos. Apoi va rugam sa ne contactati via e-mail la office@epicservices.ro sau la telefon folosind unul din numerele afisate pe magazinul nostru si sa aveti la indemana formularul.

Descarca Formular

Procedura Retur

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii ( DAR numai daca returnati toate produsele aferente comenzii) , fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare intr-un cont IBAN pe care ni-l puneti la dispozitie. In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane, ca urmare a unei astfel de rambursari.Rambursarea se face numai dupa ce primim inapoi produsele.

Expediati produsele numai prin firma de curierat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor.

In cazul in care produsul sau produsele trimise retur catre EPIC SERVICES SRL nu vor fi insotite de ambalajele originale sau acestea sunt deteriorate, EPIC SERVICES SRL impune o penalizare, prin scaderea cu 50% a pretului produsului.

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).
Produsul se va returna numai prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client.