Acest magazin este destinat persoanelor juridice

FAQs

Intrebari Frecvente

Aici puteti gasi raspunsul la cele mai des primite intrebari de la clientii nostri. Daca nu ati gasit raspunsul la intrebarea dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati!


Livrarea produselor este efectuata in maxim 24/48 de ore prin curier rapid pentru Romania.

Plata prin transfer bancar – puteti plati produsele achizitionate prin transfer bancar, direct in contul nostru. In momentul in care avem confirmarea platii, produsele dorite de dumneavoastra sunt livrate

Pentru a comanda un produs urmati pasii:

  • gasiti produsul dorit;
  • apasati butonul „Adauga in cos”;
  • navigati la pagina „Cosul meu” unde puteti vedea produsele aflate in cosul dumneavoastra de cumparaturi;
  • verificati daca comanda este corecta
  • continuati spre pagina de finalizare comanda pentru a efectua comanda si pentru a va putea emite factura fiscala;

Confirmarea electronica automată primită imediat după plasarea comenzii este strict informativa.

In cazul in care doriti sa returnati un produs, care nu este in conformitate cu specificatiile din oferta de vanzare, va rugam sa completati formularul de retur existent pe site in sectiunea „Retur comenzi”.

Se poate solicita inlocuirea produsului, dar daca acest lucru nu este posibil sau procesul ar dura prea mult, se poate dispune rambursarea integrala a contravalorii produsului.

Aveti posibilitatea sa solicitati inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, caz in care se va proceda la plata diferentei pana la pretul produsului nou dorit, sau de o valoare mai mica, respectiv veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.